Ugandezja 39 vjeçe, nënë e 38 fëmijëve

33

Njihuni me Mariam Nabatanzi, një grua 39 vjeçare prej Ugandës, që ka lindur 38 fëmijë.

E martuar në moshën 13-vjeçare, Mariam dëshironte vetëm 6 fëmijë, por një gjendje e rrallë shëndetësore e hiperovulacionit nënkuptonte sa herë që ajo mbetej shtatzënë ajo do mbetej me binjakë, trenjakë dhe katërnjakë.

Midis fëmijëve të saj janë gjashtë grupe binjakësh, katër grupe trenjakësh, tre grupe të katërnjakëve dhe një lindje të vetme. Dhjetë prej tyre janë vajza dhe pjesa tjetër janë djem, shkruan Lajme nga Bota.

Më i vjetri është 23 vjeç ndërsa më i riu katër muaj.