Gjeniu llapjan, 191 pikë në test

440

Ylli Hoxha është nxënësi nga Gjimnazi “Aleksandër Xhuvani”, i cili në provimin e maturës shtetërore arriti 191 pikë.

Kjo është bërë e ditur nga një nga profesorët e këtij Gjimnazi për Gazetën Fjala. Hoxha njëherit është edhe nxënësi me më së shumti pikë të grumbulluara në drejtimin natyror.

Ndryshe, të hënën u publikuan rezultatet e maturës shtetërore që u mbajt në dy pjesë; njëri me datë 14 dhe tjetri me 24 qershor/zeri