Podujevë: Familja Koliçi nga Lupçi i Poshtëm bëhet me shtëpi të re

241

Familja Koliçi nga Lupçi i Poshtëm  është bërë  me shtëpi të re  .Familja Koliçi u bë me  shtëpi  falë solidaritetit të nënave,motrave shqiptare kudo që janë në botë të organizuar nga Fondi Humanitar “Humanizmi FSHKQJ” në Suedi e udhëhequr nga kryetarja e shoqatës Fatime Nuli me administratoret që administrojnë një grup të madh grash tani më janë mbi 30.000.oo ,që ju kanë bashkangjitur kësaj shoqate.
Familja koliqi nga sot më nuk do të ketë hallin e shtëpisë ndihet e lumtur falënderon të gjithë ata të cilët më ndihmuan dhanë gjithçka që munden vetëm për të më bërë me shtëpi të re, nuk di si do tua kthej thot ragipi po nuk do të harrojë kurrë këta njerëz që realizuan një ëndërr të kahmotshme falënderoj Kryetaren e fondit Humanitarë “Humanizmin FSHKQJ”femrat shqiptare kudo që janë Fatime Nulin dhe adminet e kësaj shoqate për kontributin e dhën për familejn tone nuk do tua harrojmë kurrë Allahu i shpërbleftë të githë në veqanti falënderoj Kryetarin e shoqatës Humanitare Feniks Milaim Jasharin dhe punëtorët që kan bërë një punë të shkëlqyer me një afat të shkurtër që sot u bëra me shtëpi të re.
________________________________________________
Kryetari i shoqatës Feniks në Ferizaj Milaim Jashari shprehet ndihem i lumtur që sot u takua edhe me kryetarën e kësaj shoqate Fatime Nulin dhe adminet e kësaj shoqate dhe për së afërmi u pa puna dhe vullneti i të gjithve i të dy shoqatave, ndahen të kënaqur me suksesin e arritur me punën e shtëpisë për këtë familje. Falënderon Fondi Humanitar “Humanizmi FSHKQJ” në Suedi posaçërisht kryetaren e shoqatës Fatime Nuli me grupin e saj që udhëheqin këtë shoqatë të gjitha ato nëna,motra kudo që janë, që ju kanë bashkëngjit kësaj nisme një qëllim i vetëm ta bëjmë me shtëpi këtë familje që jetonte në kushte të rënda banimi.
U tha se bashkëpunim mes dy shoqatave është jashtëzakonisht i shkëlqyer dhe do të vazhdojmë ende bashkëpunimin e tutjeshëm për ti dalë në ndihmë këtyre kategorve,
Dhe familja koliqi ta gëzoj shtëpin e re,një shtëpi me të gjitha kjo është shtëpia e tretë në bashkëpunim mes këtyre dy shoqatave.