IN MEMORIAM – 27.07.2017

37

N J O F T I M

Njoftojmë të afërmit, miqtë dhe shokët se me datën 27.07.2017 ndërroj jetë

ISMET (MEHMET) GASHI

15.02.1955 – 27.07.2017

Varrimi i të ndjerit bëhet sot me 27.07.2017 (E enjte) në ora 19:00 në varrezat e fshatit DOBËRDOL.

Të pikëlluarit: Familja GASHI (RRUSTEMI)