AKSIDENT TAFIKU: LËNDOHEN DREJTUESIT E AUTOMJETEVE 

20

Një aksident trafiku ka ndodhur mbrëmë në ora 23.30 afër Ujësjellësit të Peranit, me që rast dy drejtuesit e autojeteve golf 4 dhe Mercedes ,kanë marrë lëndime të lehta dhe të rënda.Policia e Kosovës ka dalur ne vendin e ngjarjes dhe se hetuesit gjate dites do te japin informacione rrethë shakqeve që kanë quar deri tek ky aksidnet .rv

Radio Vizioni