PËRFUNDON SEANCA, MIKULLOVCI CAKTON TAKIM ME PAN-IN

PËRFUNDON SEANCA, MIKULLOVCI CAKTON TAKIM ME PAN-IN

7
​Kryesuesi i seancës Adem Mikullovci ka mbyllur vazhdimin e seancës konstituive, duke thënë se pas këtij debati iu ka mbush edhe me shumë mendja që të shkojë në takim me PAN-in të mërkurën në ora 10:00.
Ai ka ftuar VV-në dhe koalicionin LAA që të marrin pjesë në këtë takim.