HOXHAJ KËRKON MË SHUMË SE 10 DITË KOHË

6

Përfaqësuesi i koalicionit PAN Enver Hoxhaj tha se tha se janë të interesuar të jetësojnë me çdo kusht rezultatin e zgjedhjeve dhe nuk janë për humbje kohe. Ai tha se këtë Kuvend e presin vendime të mëdha.

Hoxhaj tha se si koalicion që ka të drejtë propozimin për kryetar Kuvendi, por tha se duhet të vendosin mes asaj që kanë të drejtë dhe asaj që çka është mundshme.

Ai tha se e kanë kandidatin por nuk e kanë shumicën. Për këtë tha se ju duhet edhe me tutje kohë për koordinim.