Ky është grupi i Kosovës në kualifikimet për Botëror

4

Kosova nuk ka patur fat në shortin e hedhur për kualifikimet në Botëror.

Për herë të parë, Kosova do të jetë pjesë e grupit C ku do të përballet me Poloninë, Lituaninë dhe Hungarinë.

Përfaqësuesja polake dhe lituaneze pritet të jenë kundërshtarët më të fortë në grup.

Dardan Berisha e ka shansin që të luaj ndaj ish përfaqësueses, Polonisë pasi që më parë ka mbrojtur ngjyrat e këtij shteti.