Podujevë: 515 fermerë llapjanë përfitojnë subvencione nga komuna(VIDEO)

35

Komuna e Podujevës sot ka subvencionuar 515 fermerë llapjanë me sistem të ujitjes pikë- pikë.SHpernderjen e ka bërë Kryetari i komunës Agim Veliu,me këtë rast  deklaroi “Rrethë  250 haktarë të mbjellura do të ujiten me këtë sistem të ujitjes .Projekti i sotem është vazhdim i projektit që kemi pasur më heret dhe KK e Podujevës ka paraparë që edhe në vitin e ardhshem do të përkrahim fermerët ka thënë i pari i komunës së Podujevës Agim VEliu .