Podujeva në terr, erërat e forta dhe shiu dëmtojnë rrjetin elektrik

43

Reshjet e shiut të shoqëruara me erëra të forta që kanë goditur sonte Podujeven, ka bërë që e gjithë kjo komunë të mbetet pa energji elektrike.Zyrtarët e KEDS-it në këtë qytet ,i thanë radio “Vizionit” se janë në teren duke bërë përpjekje për të futurë në funksion rrjetin Elektrik .Moti I lige sipas informacioneve ne teren ka shkaktuar dëme të shumta ne bujqësi dhe në qatit e shtëpive.