Pamje nga rrahja mes Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit (Video)

102

Një debat televiziv në Klan Kosova ka përfunduar me grushta mes deputetëve, Milaim Zeka dhë Frashër Krasniqi.

Pas shumë fyerjeve verbale, debati mes tyre ndryshoi çasje ku dy deputetët u ngritën në këmbë për të nisur konfliktun fizik.

Madje Frashër Krasniqi e ka goditur me grusht në fytyrë Milaim Zekën duke bërë që emisioni të marrë kahje të rrallë me skena të turpshme.

Por, megjithatë Milaim Zeka është kthyer në emision për të vazhduar debatin deri në fund me një njollë në fytyrë.