LAJMI I FUNDIT :Nderpritet greva e transportuesve të udhëtarve

37

Kryetari i Shoqatë së transportuesve të udhëtarve “LLAPI” BEQIR MUSTAFA ka njoftuar se kanë nderprerë sot greven dy ditëshe dhe nga nesër do te rifilloi me linjat e rregullta .Nukë është bërë e ditur se qfarë marrveshje shtë arritur mes transportuesve te udhëtarve dhe inspektoriatit të dy komunave të Podujevës dhe Prishtinës.radiovizioni.com