Mësohet çmimi i biletave për ndeshjen Real Madrid- Bayern Munich

25

Biletat për ndeshjen Real Madrid-Bayern Munich, nga 90 deri në 360 euro.

Çdokush që dëshiron ta shoh ndeshjen Real Madrid-Bayern me 1 maj, duhet të paguajë nga 90 deri në 360 euro.

Vendet më të lira do të jenë ato të nivelit të katërt, ndërsa ato që kushtojnë më shtrenjtë janë ulëset më poshtë dhe afër gjysmës.Anëtarët e klubit marrin një zbritje të vogël, ata mund të blejnë bileta nga 63 deri në 252 euro.

Për tifozët e Bayern që udhëtojnë në Madrid ka dy çmime.90 euro për ata që e shohin ndeshjen nga niveli i katërt i veriut, dhe 130 për ata në nivelin e tretën./Indeksonline/