Dëgjoni RADIO VIZIONI Live

RADIO VIZIONI LIVE

LAJMET E REJA

Një hulumtim i Institutut KIPRED për “Rolin e religjionit dhe identitetin etnik në periudhën e shtet-ndërtimit” sjell të dhëna shqetësuese për ndikimin e fesë...

VIDEO LAJME

video

Dalin xhirime interesante nga Konferenca e Rambujes, ku ishin mbajtur takimet e udhëheqësve të Kosovës me ata të Serbisë. Aty flasin Hashim Thaçi, Bajram Kosumi,...

SPONSORËT

Moti në Podujevë

Adresa: Rruga: “Skënderbeu”, përballë ish Gërmisë  11 000 Podujevë, Kosovë
Studio  Mobil: +37744 292 483
Tel. +381 (0)38 571 888
Marketingu: + 37744 16 24 24