Dëgjoni RADIO VIZIONI Live

RADIO VIZIONI LIVE

LAJMET E REJA

Komuna e Podujevës, në partneritet me programin AGRO të USAID-it dhe Shoqatën “Mjedra e Llapit” do të organizojnë manifestimin tradicional “Dita e Mjedrës”. Qëllimi kryesor...

VIDEO LAJME

video

Çdo ditë e më shumë Era Istrefi po fiton famë falë muzikës që ajo bën, por gjithashtu ajo po kthehet edhe në një nga...

SPONSORËT

Moti në Podujevë

Adresa: Rruga: “Skënderbeu”, përballë ish Gërmisë  11 000 Podujevë, Kosovë
Studio  Mobil: +37744 292 483
Tel. +381 (0)38 571 888
Marketingu: + 37744 16 24 24