Dëgjoni RADIO VIZIONI Live

RADIO VIZIONI LIVE

LAJMET E REJA

Nesër pritet vazhdimi i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë në nivel ekspertësh për zbatimin e marrëveshjeve të telekomunikacionit. Takimet e ekipeve negociuese nga Prishtina dhe...

VIDEO LAJME

video

Enlighten Me - Bekim Zeneli - Music video Artist Bekim Zeneli Song: Enlighten Me Producer: Petter Lithvall

SPONSORËT

Moti në Podujevë

Adresa: Rruga: “Skënderbeu”, përballë ish Gërmisë  11 000 Podujevë, Kosovë
Studio  Mobil: +37744 292 483
Tel. +381 (0)38 571 888
Marketingu: + 37744 16 24 24