TEKNOLOGJI

Nesër mbaron afati kur Windows 10 mund të merret falas. Më pas, përditësimi nga sistemi që keni do të kushtojë e pakta 110 dollarë. Kompjuteri...

Kjo shtëpi ndodhet në Toronto, në Kanada e cila u ndërtua 72 vjet më parë.  Kohët e fundit, pronarja një grua e zakonshme 96 vjeçare,...

Apple duhet të jetë kompania më tekanjoze. Pak ditë mungojnë që të dalë në treg i Phone 7, dhe publikimi i një detaji i...