Nëna nga Podujeva braktis katër fëmijët e saj

Policia e Kosovës ka njoftuar se një nënë nga Podujeva dyshohet se ka braktisur katër fëmijët e saj.

Ndërsa policia është duke hetuar rastin.

Policia e Kosovës ka njoftuar se një nënë nga Podujeva dyshohet se ka braktisur katër fëmijët e saj.

“Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se ditë më parë, motra e tij e dyshuara  f/kosovare ka lënë katër fëmijët e saj tek ai dhe është larguar në drejtim të panjohur”, njoftoj policia.

Ndërsa policia është duke hetuar rastin.