Nesër ekzekutohen pagesat për këto dy kategori në Kosovë

Ministria e Financave ka njoftuar se nesër do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale.

Sipas njoftimit të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me datën 15 nëntor do te bëjë ekzekutimin e pagesave të skemave sociale dhe pensioneve.

Ndryshe Qeveria e Kosovës ka vendosur që të ndihmojë pensionistët dhe punëtorët e sektorit publik me mjete shtesë.