AUDI ndryshon logon

Prodhuesi gjerman i automobilave Audi iu bashkua kompanive që vendosën të ndryshojnë logot.

Logoja e re në makinat e ardhshme të kompanisë ka një dizajn më të sheshtë dhe modern, shkruan Indeksonline.

Logoja e kompanisë me katër unaza të ndërlidhura është simbol i kompanisë për afro një shekull.

E njëjta do të ndryshojë me katër unazat ikonike, por të njëjtat do të jenë më të sheshta dhe me një dizajn dydimensional./Indeksonline/