Mashtrimi i shekullit: Porosi xhinse të shtrenjta “Levis” dhe në adresën e saj mbërriti një qepë

Një grua britanike u trondit kur inspektoi një paketë që kishte porositur në internet. Në vend të xhinseve të shtrenjta të përdorura Levis, ajo mori një qepë.

Gjegjësisht, xhinset i ka porositur gruas që i ka reklamuar në faqen e garderobës së përdorur.

Kur dërguesi i solli pakon, ajo nënshkroi se e kishte marrë pakon pa menduar. Megjithatë, pas disa minutash ajo mbeti e shtangur,  raporton Express.

Në vend të xhinseve, në paketim kishte një qepë.

Kur ajo u ankua te gruaja nga e cila i porositi xhinset, ajo pretendoi se i ishte dërguar artikulli i duhur. Ajo gjithashtu kërkoi ndihmë nga faqja e internetit përmes së cilës porositi artikullin e veshjes.

Pronarët e faqes vetëm shkurt u përgjigjën se nuk mbajnë përgjegjësi për përmbajtjen e paketës, shkruan Mirror.

Viktima më pas ndau gjithçka në rrjetet sociale dhe postimi i saj mori më shumë se 23,000 pëlqime në Facebook. Pasuan komente të shumta humoristike.

“Ka një entuziastë të kopshtarisë diku që sapo ka marrë një palë Levi’s, ‘Qepë falas?’ Në këtë krizë? Nuk është keq”, janë vetëm disa prej tyre.