Nga 67 testime asnjë rast i ri me koronavirus në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë testar 67 persona, prej të cilëve asnjë nuk ka rezultuar pozitiv.

Ndërkaq gjatë kësaj periudhe kohore janë vaksinuar 12 persona dhe janë shëruar 3 të tjerë.

Aktualisht në Kosovë janë 3 raste pozitive.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "MINISTRIAESHÉNDETESISE COVID-19 000 ç Doza Prva doza/ First 904.455 11. 2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 824.893 Testime Testirani Doza Third dose 105.367 24 oret fundit 024 0000 Cetrvrta doza/ Fourth dose Doza 1.860 Raste pozitive Potvrdeni slučajevi Positivecases pozitivitetit pozitivnih %tvty 0% % sheruar Izlečeni Recovered Numri totali dozave tẽ Vdekje 1.836.751 Raste aktive cases 3 Të vaksinuar brenda oreve Vakcinisani poslednia časa Vaccinated within2 hours 12"