Ushtaret e FSK-së kthehen nga një mision me rëndësi, Mehaj me fjalë të mëdha për to

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka njoftuar se ushtaret e FSK-së me sukses kanë përfunduar trajnimin tre mujor për Operacione Paqeruajtëse, i cili është mbajtur në Abu Dhabi të Emirateve të Bashkuara Arabe.

Mehaj ka theksuar se trajnimet e tilla për misione paqeruajtëse do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

May be an image of 5 people, people standing, military uniform and outdoors
May be an image of 7 people, military uniform and outdoors
May be an image of 4 people, people standing, military uniform and outdoors
”Ushtaret tona me sukses kanë përfunduar trajnimin tre mujor për Operacione Paqeruajtëse, i cili është mbajtur në Abu Dhabi të Emirateve të Bashkuara Arabe.
Republika e Kosovës ishte pjesëmarrëse në mesin e 15 shteteve tjera, me të cilët pjesëtaret tona patën mundësi të ndajnë përvojat më të mira dhe të përfundojnë me sukses trajnimin.
Trajnimet e tilla për misione paqeruajtëse do të vazhdojnë edhe në të ardhmen, duke aftësuar kështu edhe gjenerata të tjera të ushtarakve tona.
Ne do të shikojmë mundësitë për të thelluar
bashkëpunimin në të ardhmen me Emiratet e Bashkuara Arabe, në fushën e sigurisë dhe në ruajtjen e paqes ka shkruar Mehaj ne Facebook.