Kosova ‘pa zot shpie’, të tre liderët shtetërorë jashtë vendit

Të tre krerët shtetëror, presidentja Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti dhe kryeparlamentari Glauk Konjufca nuk janë në Kosovë më 18 nëntor.

Dy të parët janë në vizita zyrtare jashtë shtetit, ndërsa Konjufca në një aktivitet të partisë në Gjermani.

Kryeministri Kurti dje ka udhëtuar për Estoni, presidentja Osmani në Austri e kryepalamentari Glauk Konjufca në Gjermani, për të marrë pjesë në një aktivitet të Lëvizjes Vetëvendosje.

Për vizitën në Estoni të kryeministrit Kurti, zyra për media e qeverisë ka lëshuar dje njoftim, presidentja Osmani ka ndarë fotografi nga vizita e saj në Austri, ndërsa nga institucioni i Kuvendit nuk ka ndonjë njoftim, përveç ati të LVV-së në Facebook.