Pesë kandidatë në garë për krye-shef të Telekomit

Bordi i Drejtoreve të Telekomit të Kosovës në bashkëpunim me Kompaninë Britaneze BDO, e kontraktuar nga Ambasada Britanike në Kosovë, ka përzgjedhur në listën e ngushtë për Krye-shef ekzekutiv të Ndërmarrjes pesë kandidatë.

Kandidatët e përzgjedhur janë, Blerim Bala, Burbuqe Hana, Kreshnik Domi, Muharrem Shefiku dhe Safije Beseni.

Burime të IndekOnline, kanë thënë se intervistimi i kandidatëve në listën e ngushtë pritet të mbahet me 5-6 dhjetor.