Parashikimi i motit për këtë të hënë

Sot në vendin tonë do të mbajë kryesisht mot me vranësira dhe thatë, ndërsa pasdite pritet të ketë intervale me diell.

Prishtina Weather ka publikuar parashikimin e motit për pesë ditë:

5.12 – Kryesisht me vransira dhe thatë.  Pasdite intervale me diell.

6.12 – Kryesisht me vransira.  Pasdite vonë ndonjë rigë lokale shiu.

7.12 – Kryesisht me vransira.  Orëve të mëngjesit mundësi për riga lokale shiu.

8.12 – Herët në mëngjes reshje lokale shiu.  Ditën kryesisht me vransira.

9.12 – Kryesisht me vransira, me mundësi për reshje të dobëta shiu orëve të mëngjesit.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Hen, 5.12, Mar, 2 Mër, 7.12 Enj, 8.12 11°5° Pre, 9.12 10 5 10 6 Era: 2-5m/s Shtypja: 1024mb Lageshtia: 73% UVI: I Era: 3-6m/s Shtypja: 1022mb Lageshtia: 75% UVI: Era: 4-7m/s Shtypja: 101 3mb Lageshtia: 74% UVI: AQI M2.5:1 10/25 Era: 4-7m/s Shtypja: 101 4mb Lageshtia: 3% UVI: AQI PM2.5: 10/30 Era: 4-8m/s Shtypja: 1016mb 10 Lageshtia:7 % UVI: AQI PM2.5: 10/25 Parashikimi mẽ: 4.12.2022 Prishtina Weather"