Bislimi sot raporton për dialogun dhe planin franko-gjerman

Zëvendëskryeministri i parë, Besnik Bislimi, do të raportojë sot para deputetëve të Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë.

Bislimi para tyre do të raportojë lidhur me dialogun dhe planin franko-gjerman.

Raportimi i tij është paraparë të nis nga ora 13:00.