Projektligji i pagave dhe ai për zyrtarët publik, Kuvendi thërret seancë të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës ka thirrur për sot edhe një seancë të jashtëzakonshme.

Seanca pritet të nis në ora 14:00, pas përfundimit të seancës ku është duke u bërë shqyrtimi i dytë i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2023.

Kuvendi ka vendosur në rend dite projektligjin për zyrtarët publik si dhe projektligjin për pagat me shmangie nga afatet procedurale.

Kuvendi i Kosovës ka thirrur për sot edhe një seancë të jashtëzakonshme.