Bulliqi: Ky projekt në Podujevë është i pari që realizohet në një QKMF në nivel vendi (PAMJE)

Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka bërë të ditur sot se është digjitalizuar rëntgeni në QKMF-në e qytetit dhe në QMF-në e Kërpimehit, shkruan Llapi.info.

Në një postim në Facebook, Bulliqi ka thënë se ky projekt, sipas tij, është i pari që realizohet në një QKMF në nivel vendi.

Në një postim në Facebook, Bulliqi ka thënë se ky projekt, sipas tij, është i pari që realizohet në një QKMF në nivel vendi.

Digjitalizimi nuk është kufizuar vetëm në radiologji por është zgjeruar edhe në: Emergjencë, Mjekësi familjare, QMF Lluzhan, Orllan e Kërpimeh. Ky projekt është i pari që realizohet në një QKMF në nivel vendi.

Me një projekt të tillë lehtësohet dhe shpejtohet qasja e profesionistëve në imazheri dhe përshpejtohet shërbimi për qytetarët, njëkohësisht kemi imazh shumëfish më të qartë dhe kosto më të ulët të shpenzimeve për shkak të kursimit të filmave radiologjik.

May be an image of 3 people, people standing and indoor
May be an image of office and indoor