Një mërgimtar me familje aksidentohet në Hungari, familjari i tij kërkon ndihmë për t’i sjellë në Kosovë

Një kosovar që është nisur nga Gjermania për në Kosovë, është aksidentuar bashkë me familje në Hungari, saktësisht afër pikës kufitare në Tompa, raporton Express.

Lajmin e ka bërë të ditur një familjar i tij në grupin “Merakli t’Kerreve”, ku ka kërkuar ndihmë për t’i sjellë në Kosovë.

Djali i mixhës është nis nga Gjermania për Kosovë. Pak para kufirit në Tompa, ka ba ndeshje dhe është me dy fëmijë e gruan aty. Janë me lëndime të vogla…A është najkush kësaj rruge që mund t’i marr për Kosovë. Le të më lajmërojnë në 0157501722270”, ka shkruar ai.