Sot lansohet pilot-projekti për lidhjen e qytetarit me adresë unike

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme sot do të mbahet ceremonia e lansimit të Pilot-Projektit për Lidhjen e Qytetarit me Adresë Unike.

“Në këtë ceremoni do të marrin pjesë: ministri i  Punëve të Brendshme, z. Xhelal Sveçla, zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, z. Hysen Durmishi,kryetari i Komunës së Mitrovicës, z. BedriHamza, kryetari i Komunës së Istogut, z. Ilir Fetahu, zëvendësambasadorii Gjermanisë në Kosovë, z. MatthiasConrad,  dhe Menaxheri i Zyrës së Bankës Botërore, Massimiliano Paolucci”, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.