Ministria e Liburn Aliut, blen Dron 30 mijë euro

Tenderi për blerjen e paisjeve teknike Dron,nga ministria e Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MPHI), përfundon në gjykatën e tendervë Organin Shqyrtues të Prokurimit. Kjo pasi kompania si e pa kënaqur ka depunuar ankesën.

Ndryshe sipas njoftimit, MPHI-ja e ka shpërblen me kontratë kompaninë e cila ka ofruar ccmimin më të lirë 30,600.00 euro, ndërsa çmimi më i lartë ka qenë 41,450.00 euro.

Njoftimi i ministrisë:

Si palë e pakënaur kompania e cila ka qenë e dyta në listë për nga oferta ka deponuar ankesë në OSHP./IndeksOnline/