42 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Gjithsej 42 aksidente kanë ndodhur bë 24 orët e fundit në vendin tonë , një Aksident ka përfunduar me fatalitet 17 me të lenduar , dhe 24 me dëme materiale, ndërsa janë shqiptuar 1001 gjoba.