Kurti fishkëllehet gjatë fjalimit kur fliste për rininë

Një grua ka fishkëllyer dhe gjuajtur me letra në drejtim të kryeministrit Albin Kurti gjatë fjalimit të tij në konferencën për Rininë 2023.

Në konferencën për Rininë 2023, ku po marrin pjesë kryeministri Albin Kurti, ministri Hajrulla Çeku, presidenti i Shoqatës Evropiane të Kartës Rinore, Miguel Perestrello etj, me nis fjalimin kryeministri Kurti, një aktiviste politike duke përdor filikaqen dhe shpërndarë disa fletushka, nga mbrojtja e afërt e kryeministrit Kurti, personi në fjalë është larguar menjëherë nga salla.