Studentët edhe sot dalin masivisht në rrugët e Beogradit , protestojnë “kundër” Vuçiqit

Studentët do të mblidhen sërish sot në orën 12:00, ndërsa një orë më parë do t’i paraqesin sërish kërkesat e tyre në Ministrinë e Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale, ka bërë të ditur në profilin e tij në Instagram Nikola Ristiq, njëri prej aktivistëve studentorë që së bashku me qindra kolegë të tjerë, ka kaluar më shumë se dy ditë më parë gjashtë orë në rrugët e Beogradit, transmeton Danas.

Studentët të pakënaqur me rezultatet e zgjedhjeve dhe parregullsitë kërkuan nga Ministria plotësimin e kërkesave të tyre