Dalin në shitje biletat e miqësores Suedi – Shqipëri , ky është çmimi i tyre

Federata Shqiptare e Futbollit njofton të gjithë tifozët e Kombëtares se kanë dalë sot në shitje biletat e ndeshjes miqësore Suedi – Shqipëri, që do të luhet më 25 mars në stadiumin “Friends Arena“ të Stokholmit në Suedi.

Tifozët shqiptarë do të kenë në dispozicion 1500 bileta në sektorët 117-118-119-120. Çmimi i biletës për këtë ndeshje miqësore do të jetë 100 krona suedeze (8.94 Euro)

njoftimi i plotë

“FSHF bën me dije se biletat e vlefshme për këtë ndeshje do të shiten online në këtë link: Bli bileta për ndeshjen Suedi – Shqipëri

Procedura se si mund të blini biletë online:

  • Klikoni në linkun Bli bileta për ndeshjen Suedi – Shqipëri dhe më pas klikoni në hapësirën “BUY TICKETS”
  • Në momentin qe klikoni do t‘ju shfaqen sektorët dhe vendet ku ju mund të zgjidhni biletën tuaj.
  • Përzgjidhni mënyrën e dërgesës së biletës: Përmes e-mailit apo aplikacionit AXS.
  • Hapni një llogari në axs.com ose në aplikacionin AXS TICKETS.
  • Metoda e pagesës: Përzgjidhni metodën e pagesës duke zgjedhur ”PAY BY CARD” ku mund të përdorni: American Express, MASTER CARD ose VISA.
  • Pasi të keni marrë biletën, nuk është i nevojshem printimi i biletës, pasi ajo është elektronike.”