Hovenier i dëshiron mirëseardhje anëtarëve të rinj të KFOR-it në Kosovë

Hovenier i dëshiron mirëseardhje anëtarëve të rinj të KFOR-it në Kosovë

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier i ka dëshiruar mirëseardhje anëtarëve të rinj të misionit paqeruajtës në Kosovë, KFOR.

“I lumtur të marr pjesë në ceremoninë e transferimit të autoritetit në Komandën Rajonale të KFOR-it në lindje”, ka shkruar ai në X.
Tutje ai ka përmendur se nga cilat garda kombëtare vijnë këta ushtarë.

“Unë u shpreh një mirëseardhje të ngrohtë në Kosovë anëtarëve të Gardës Kombëtare të Gjeorgjisë, Gardës Kombëtare të Luizianës, dhe elemente mbështetëse dhe i ofroj mirënjohjen time më të thellë Gardës Kombëtare të Teksasit, Gardës Kombëtare e Rhode Island, dhe elemente mbështetëse për shërbimin e tyre si pjesë e NATO-s misionin për ta mbajtur Kosovën të sigurt”, ka shkruar ambasadori amerikan.