Po vjen “era zgjedhje”, deputetët janë pro, por askush s’po i prin procesit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka ftuar opozitën për të shkuar në zgjedhje.

E partitë opozitare janë shprehur të hapur për të shkuar në zgjedhje. Rashit Qalaj nga PDK-ja thotë se parita e tij do të jetë fituese e këtyre zgjedhjeve.

Në anën tjetër deputetja e LDK-së, Velentina Bunjaku thotë se LDK-ja është e gatshme për zgjedhje kur të don Kurti.

Po ashtu nga Lëvizja Vetëvendosje janë shprehur se janë të gatshëm për zgjedhje dhe besojnë se do ti fitojnë ato përsëri kurdo që mbahen.