“1/3 e qeverisë po hetohet nga Prokuroria”, PDK kërkon debat parlamentar për të gjeturat e raportit të DASH-it

Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar që të plotësohet rendi i ditës së seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës.

Shefi i Grupit Parlamentar të këtij subjekti, Abelard Tahiri ka thënë se PDK kërkon që të futet në rend dite një debat parlamentar për të gjeturat e raportit të Departamentit Amerikan të Shtetit.

“I kërkoj seancës të plotësoj rendin e ditës me mocion përmbajtjesor. Ne kërkojmë debat parlamentar me të gjeturat e raportit të DASH-it.  Ka të gjetura mjaft shqetësuese për qeverinë dhe institucionet e Kosovës”, tha Tahiri.