S’ka kuorum, Komisioni e diskuton Projektligjin për Pensionet e Zyrtarëve Policorë dhe Punonjësit e Inspektoratit pa medie

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes në mungesë të kurimit e ka shqyrtuar pa praninë e medieve Projektligjin për Pensionet e Zyrtarëve Policorë dhe Punonjësit e Inspektoratit Policor, me autorizime policor, raporton Ekonomia Online.

Kryetari i Komisionit, deputeti Bekë Berisha tha se anëtarët në mungesë të kuorumit do të diskutojnë pa medie disa detaje për Projektligjin.