Reagon SBAShKu: Dhimbje e trishtim për rastin tragjik në familjen Godeni, dhuna në familje përditshmëri

Sindikata e Bashkuar e Arsimit ka reaguar pas vrasjen nga burri i saj të arsimtares Sadije Godeni.

Sindikalistët e Arsimit kanë thënë se dhimbjen për humbjen e kolegës së tyre e bënë edhe më të fortë fakti se dhuna në familje ka nisur siaps tyre të bëhet ëprditshmëri.

Reagimi i plotë:

Me plot dhembje e trishtim morëm lajmin për rastin tragjik në familjen Godeni. Dhembja shtohet për të gjithë punëtorët e arsimit ngase si pasojë e dhunës familjare, që ka nisur të bëhet përditshmëri, humbi jetën mësimdhënësja dhe anëtarja e devotshme e sindikatës sonë Sadije Godeni. Loti e dhembja jonë bëhet bashkë me dhembjen dhe lotin e punëtorëve arsimorë në shkollën “Dardania” në Prishtinë dhe në gjithë Kosovën. Të lutemi bashkë që ngjarje të tilla tragjike tëmos ndodhin kurrë më.