Për nderë të 28 nëntorit, alpinistët nga Kosova valëvisin flamurin kombëtar në Majën e Bsitres

Alpinistët nga Kosova, Fadil Sahiti, Astrit Krasniqi dhe Nexhat Palushi, janë ngjitur në Majën e Bistres, majë kjo me mbi 2 mijë metra lartësi.

Ata këtë ngjitje e bënë për nderë të 28 nëntorit, Ditës së Flamurit, duke e valvitur atë në këtë majë.

“Foto dhe video nga aktiviteti i ngjitjes ne majën e Bistres 2651L.M , për nder te festes kombëtare 28 Nëntori. Faleminderit për shokët: profesor Fadil Sahiti dhe Nexhat Palushi që organizuan, e bën madhështor dhe shumë mbresëlënës ketë aktivitet”, ka shkruar ai./Telegrafi/