Përplasje mes imamit Jashari dhe Nexhmedin Spahiut

Imami Bekim Jashari dhe analisti Nexhmedin Spahiu janë përplasur ashpër mes vete, duke kaluar edhe në ofendime, gjatë një debati.

Përplasja e tyre ka filluar pasi imami Jashari ka thënë se s’ka komb kosovar. Pas kësaj deklarate, ka reaguar Spahiu, i cili e ka quajtur këtë ofendim.

“Ofendimi është me thanë s’ka komb kosovar. Me thanë në Beograd ua nxjerri sytë, e jo këtu. I shaj me nanë ata që thojnë që s’ka komb kosovar…”, ka thënë Spahiu në RTV Dukagjini.

“Ka shtetas të Kosovës…”, ka vazhduar imami.

“Ti nuk ki drejtë me ofendu, me e mohu ekzistencën e një kombi. A merr vesh?”, i është drejtuar sërish Spahiu.

Më pas, Imami e pyeti Spahiun “Cilit komb? Kombit kosovar? S’ka ekzistu…”. Pas kësaj, ka reaguar Spahiu, i cili ka kaluar edhe në ofendime ndaj Jasharit.

“Po ti kokshe hajvan krejt bre”, i është drejtuar Spahiu imamit.

“Kush, çka je tu thanë”, tha më pas imami. Pas kësaj, ndërhyri moderatori i emisionit, i cili u kërkoi që të ndalin ofendimet.