Kush janë banorët e ri BBVK?

Krejt sytë n’to” se edicioni i dytë i Big Brother VIP po fillon!

Me datë 20 Tetor në ora 21:00, krejt sytë në shtëpinë më të famshme në Kosovë dhe në platformën Artmotion, na pret një furtunë emocionesh, intriga, debate, dashuri dhe supriza që vetëm vllau i madh din ti qëndisë. 

Banorët e edicionit të dytë të Big Brother Vip Kosova nuk janë personazhe të panjohura për ne?! Por kush janë ata? Me cka do të na befasojnë, cka përfaqësojnë, a janë të njëjtë sic i njohim ne apo do të na prezentohen plotësisht në një formë tjetër?!
Mos e humbni fillimin, sepse jo vetëm që këtë do ta kuptojmë se shpejti, por ky do të jetë një udhëtim që nuk duhet ta humbasni.