“Kurti do të raportojë të premten në Kuvend për draftin e pranuar të Asociacionit”

Kyeministri Kurti do të raportojë të premten për draftin e pranuar të asociacionit , kështu u shpreh sot kryetari i grupit parlamentar të LDK-së Arben Gashi , ku tha se Kurti do të ftohet për raportim në kuved në seancën e së premtes.

“Sot në mbledhjen e Kryesisë u pajtuam që ta ftojmë për raportim kryeministrin Albin Kurti se çfarë ka pranuar në Bruksel. Cili është ai draft dhe çfarë ka pranuar kryeministri në Bruksel”. tha Gashi

Ai poashtu foli edhe për grevën e minatorëve të Trepçës , ku tha sa shprehin shqetësim për grevë e minatorëve , dhe kërkoj nga institucionet që të marrin masa për kërkesat minimale të tyre.