Pritet që buxheti për vitin 2024 të diskutohet të enjten në Kuvend

Pas mbledhjes të mbajtur dje Kryesia e Kuvendit të Kosovës vendosi që të enjten të diskutohet dhe të votohet buxheti për vitin 2024

Sipas rendit të ditës, në seancën e caktuar për të enjten, për diskutim dhe votim do të jetë Ligji për Ndarjet Buxhetore për vitin 2024, sipas rekomandimit të Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, ku është rekomanduar votimi i Ligjit për buxhetin.

Kjo seancë pritet të filloj në ora 10:00