Ndryshimi i çmimeve në Kosovë në 20 vjet, ja cilat produkte u shtrenjtuan më shumë

Çmimet e disa produkteve bazë në Kosovë kanë ndryshuar vazhdimisht ndër vite. Në krahasim me mesataren e çmimeve në vitin 2003, shumë produkte kushtuan dukshëm më shtrenjtë në tetor të vitit 2023.

Sipas një infografike të publikuar nga REL, më së shumti del se është shtrenjtuar kafeja dhe çaji.

Krahasuar me para 20 vjetësh, 1 kg çaj është shtrenjtuar për 174 përqind, derisa kafeja e bluar për 132 përqind.

Më poshtë gjeni dallimin në çmime edhe për produkte tjera

/EkonomiaOnline/