69 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

69 aksidente trafiku kanë ndodhur në 24 orët e fundit në vendin tonë.

27 nga këto aksidente janë me të lënduar, ndërkaq 42 me dëme materiale.

Ndërkaq, gjatë kësaj periudhe janë arrestuar 19 persona dhe 18 janë dërguar në mbajtje.