SHËNDETËSI

video

Mollët janë një ndër pemët më të popullarizuara në botë – praktike por edhe me...

Shkrimtari dhe eseisti C.S. Lewis, në librin e tij “The Case of Christianity”, kishte argumentuar...

Qimet në fytyrë janë shumë normale për meshkujt dhe të pazakonta tek femrat. Fatkeqësisht, miliona gra...

Një grua që kaloi kancer në gji vendosi të paralajmërojë gratë nëpër botë mbi rrezikun...

Nëse nuk keni qenë të njoftuar më herët, vijat në kyçin e dorës tregojnë shumë...

Në Amerikë dhe shtetet tjera Perëndimore qe një kohë të gjatë është aktiv trendi i...

Shumica e frutave dhe perimeve që konsumojmë çdo ditë mund të përdoren bashkë me lëvore...

Nuk ka ndonjë dyshim se kafeja është ndër pijet më të shijshme në mëngjes. Ajo...

Ecja mund t’ju mbroj më shumë nga diabeti sesa vrapimi, të paktën kështu thotë një...

Por, kur është fjala për flokët, kujdesi ndaj tyre, sidomos në stinën e nxehtë, duhet...