Ekspertë të sigurisë nga vende të ndryshme bëhen bashkë në Prishtinë

Akademia e Kosovës për Siguri Publike, mbanë konferencën e katër ndërkombëtare shkencore. Konferenca më temën “Ndikimi i pandemisë COVID-19 në integritetin e rendit dhe sigurisë publike”, mbahet sot më datën 16 nëntor 2022.

Konferenca e cila organizohet në mbështetje OSBE zgjatë dy ditë me 16 dhe 17 nëntor 2022.

Ngjarja mbahet në hotel Emerald në Prishtinë duke filluar nga ora 09:30.

Në konferencën marrin pjesë, ekspertë të fushës së sigurisë nga Kosova, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretëria e Bashkuar, Finlanda, Belgjika, Polonia, Turqia, Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, njofton Klankosova.tv.